Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър Нова твИ двата подхода към увеличаване

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър Нова твИ двата подхода към увеличаване
Коментари Харесай

Велчев: И двата подхода за увеличение на пенсиите в момента са напълно погрешни

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър Нова тв

И двата метода към увеличение на пенсиите, за които се говореше в последно време са неверни. Правилният метод по отношение на пенсионерите и данъкоплатците би бил да се отсрочи вземането на такова значимо решение за пенсиите и да се вземе едвам след образуването на идващите избори болшинство. Защото това да дадеш на всички еднообразно в този момент, основава проблем - че последователно деградира тласъка за обявление на действителни заплати и тласъка за труд изобщо. От друга страна е належащо да се усилят пенсиите по отношение на осигурителния принос на лицата. Това е развой, който изисква успокоение и най-много политическа воля от страна на болшинство.  

Това разяснява в ефира на Нова тв Милен Велчев.

Защо би трябвало да се дават по 50 или 100 лв. на всички? Нека се регистрира инфлацията върху всяка една пенсия, както и осигурителния принос на всяко лице и по този начин да се прави тази добавка, която се обезпечава в допълнение от страната. Така няма да има последствия в дълготраен проект, добави той.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР